Home Roze Aktori i madh Mani Lumani feston ditëlindjen, ja sa vjeç bëri

Aktori i madh Mani Lumani feston ditëlindjen, ja sa vjeç bëri






Ak tori i madh Mane Lumani, një legje ndë e hu morit shqiptar, pjesë e 4 pa ro distet të Vlorës fes ton ditën e sotme 74 vjetorin e l indjes.

Gazetari vl onjat Ergys Alushi me anë të një p ostimi ka tre guar një h istori nga fil limet e kar rierës së ak torit, i cili e nisi si artist a mator në vitin 1965 në Estr adën e Marinës në Durrës dhe u ngj it si prof esionist në Est radën e Vlorës në vitin 1981.

Alu shi tregon se kur akt orja Meliha Ferra e kis hte parë për he rë të parë Mane Lumanin, i kish te th ënë Leka Krutës, një prej themeluesve të Est radës së Vlorës se për çf arë e kish in marrë atë hu nderr, duke iu ref eruar Mane Lumanit.

- Advertisement -

Sipas gaz etarit, paro disti u bë një nga “h under rët” më të fam shën në Shqipëri, që do të ngj itej shumë herë në sk enë dhe do të bëntë për vete të gji thë shqiptarët me ba t utat e tij.




- Advertisement -

Must Read

Afërdita shfaqet super e nxeht, tregon gjoksin superseksi!

Afërdita Dreshaj po shijon ende pushimet. Pa djalin e vogël por vetëm me bshkëshortin ajo po kalon ditët më të mira. Së fundmi publikoi një foto...

Reja e Gilit shfaqet superseksi kur del në mbrëmje

Eshtë vera dhe lokalet janë të mbushura më shumë gjatë natës. Duket se edhe reja e Gilit pëlqen të dal kur koha është më e...

Ndryshe nga fotot në internet, Enca na ‘dëshpëron’ me dukjen e saj live!

Enca krenohet me format e saj trupore. Edhe pse ka marrë shumë komente për peshën ajo duket se e ndjen mirë veten keshtu. Por, në Instagram...

Nga bregdeti, Soni Malaj ‘çmend’ ndjeksit me format trupore!

Soni Malaj është kohë të gjatë në skenë. Gjithmonë ka befasur me format e trupi duke u shfaqur si modele. Së fundmi publikoi një foto atraktive...

Me video duke treguar të pasmet Nora shfaqet superseksi!

Nora Istrefi po është aktive së fundmi në Instagram. Ajo publikoi një video ku duket mjaft atraktive. Derisa sillet për të treguar fustanin ajo tregon format...