Home Roze Nusja e Sali Berishës e thotë troç: Marr 1000 deri në 2000...

Nusja e Sali Berishës e thotë troç: Marr 1000 deri në 2000 euro për foto


Inst agrami tashmë është kthyer si një pas aportë që i ka hapur shumë dy er Armina Mevlanit. Gjatë një inte rviste radi ofonike të dhënë së fun dmi për To p Al bania Radio, Armina Mevlani fo li mbi ekspe riencën e saj si një nga blo geret e para dhe më të ndje kura në vend por dhe jashtë.

‘Pan demia ka ndikuar poz itivisht në rrj etet soc iale pasi janë rritur bas hkëpunimet nisur nga rr itja e kërkesës për bler jet onl ine’– u shpreh Armina.

Sipas saj, puna e blog eres mund të konsi derohet si një pr ofesion i mirë filltë me kohë të plotë, duke qënë se shpe nzojnë kohë të gjatë në bërjen e një video, në komuni kimet me fan sat dhe sigurisht edhe pages at e marra.

- Advertisement -

E pyetur nga dre jtuesja e emis ionit se si funks ionon bashk ëpunimi i saj me mar ka të ndryshme të mod ës, ajo u shpreh se ku otat e pag esave shkojnë nga 1000 deri në 2000 mijë euro, por ka raste që mar rëveshja nuk përfsh in page sa c ash, por të mira mate riale ku ajo mund që të mbajë një prod ukt nga kom pania me të cilën bash këpunon.

“Mua vetë, unë perso nalisht nuk kam zgjedhur një brend që nuk më pël qen apo se përdor se s’dua të jetë gën jeshtër nga ana ime për një gjë që unë se përdor. Ndaj jam shumë sel ektive. Ndaj mënyra më e mirë për të qenë afër ndje kësve është të jesh sa më re ale. Më rrallë rekl amimi por më e vërtetë. Po ashtu në fillim ka qenë kler ing. Bëja sha re gjërat që përdo rja fr ee, më pas kur Ins tagrami u rrit, përshkak të Giv eaway, me Ip hone arrita që të rrisja një numër ndje kësish që janë të huaj. Me bre ndet jashtë kanë edhe dea l-era kle ringu. Shumë veshje, ato mi dërg ojnë unë i po stoj dhe përfshijnë kuot ën për mua. Ku ota është e ndryshme, marr 1 mijë, dy mijë euro që janë dër gesa kler ingu që unë i vesh në një pjesë mujo re të caktuar. Janë veshje që unë i zgjedh vetë.”-tha Armina.
- Advertisement -

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Must Read

“Nëse të pyesin për lidhjen çfarë do thuash?”, përgjigjja e Donaldit nuk pritej

Donald Veshaj po i bën lëmsh të gjithë. Aktori i humorit u shfaq i dashuruar me Bora Zemanin, të cilën e puthi dhe i dërgoi...

Donaldi dhe Beatrix prekje e puthje / Bora Zemani merr vendimin e papritur

Kush nuk e kujton pajtimin e Bora Zemanit dhe Donald Veshajt, pak javë më parë brenda në shtëpi ku u puthën dhe treguan dashurinë...

Historia prekëse: Nëna u kujdes për djalin e saj me aftësi të kufizuara deri kur mbylli sytë në moshën 101-vjeçare

Historia e një nënë që kujdesej për djalin e saj, një person me aftësi të kufizuara, po bën xhiron e rrjetit. Meliah Md Diah u...

Mori një patate, e preu dhe ngjiti një copë të vogël në këmbë, do të befasoheni sapo ta dini arsyen

Patatja nuk është vetëm një ushqim i preferuar, por mund të na ndihmojë edhe në mënyrë terapeutike. Kështu ka ndodhur edhe në rastin e një vajze,...

Tregoi se i është rikthyer tu mori, Dafina Zeqiri i dërgon mesazhin prekës Adriana Matoshit

Aktorja dhe deputetja nga radhët e Lëvizjes Vetëvendosje, Adriana Matoshi, vetëm pak orë më parë njoftoi se i është rikthyer sërish tum ori në...