Home Lajme Dikur nuk kis hte bukë të h ante, sot bizn esmeni shqiptar...

Dikur nuk kis hte bukë të h ante, sot bizn esmeni shqiptar në Gjermani stre hon enda cakët në dy ho telet e tij


Nazmi Aruqi, një shq iptari i K osovës iku ne Gjermani ne vitin 1995 për t’i shp ëtuar ser bëve. Në fil li min e tij atje bëri je tën e një en da caku, ndërsa sot është një biz nes men.

G azetarja Rudina Muça: Ti nuk ke pa s ask ënd në Gjermani, gjuhën nuk e ke d itur, shtëpi nuk kishe. A je dety ruar ti që të bëje je tën e një të pa str ehu?

N.Aruqi: 2 jav ë kemi qenë nëpër rrugë, no rmal pa ngrënë pa pirë dhe pa st rehim. Tem peraturat në qytezën e Frankfurtit këtë dimër kanë shkuar -16 gr adë Ce lsi us, ky dimër i egër e ktheu atë pas në kohën kur fli nte rrugëve.

- Advertisement -

Për këtë arsye Nazmiu vendosi që dy hote let e tij t’i vendose në dispo zicion të pers onave që nuk kanë një str ehë. N.Aruqi: Atë ditë isha me fam iljen duke shët itur, dhe kur pa shë të pastr ehët m’u kuj tua koha ime kur kam ar dhë këtu në Gjermani si një I pas trehë. Atëherë më l in di id eja që në këtë ditë dimri ti stre hoja në hotel.

Gaze tarja Rudina Muça: Nazmi në mo me ntin që more ven dimi n që të hap je dy ert e hotelit, shko ve të një person I pas trehë dhe e ft ove atë? Si vep rove?

N.Ar uq i: Unë more në te l efon kr yetarin e kom unës dhe ia p ropo zova këtë ide, bëmë la jm ërimin në F B dhe 6 mijë nje rë e nd anë menj ëherë. Aty më pas me erdh ën dhe med iat gjermane.
- Advertisement -

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Must Read

“Nëse të pyesin për lidhjen çfarë do thuash?”, përgjigjja e Donaldit nuk pritej

Donald Veshaj po i bën lëmsh të gjithë. Aktori i humorit u shfaq i dashuruar me Bora Zemanin, të cilën e puthi dhe i dërgoi...

Donaldi dhe Beatrix prekje e puthje / Bora Zemani merr vendimin e papritur

Kush nuk e kujton pajtimin e Bora Zemanit dhe Donald Veshajt, pak javë më parë brenda në shtëpi ku u puthën dhe treguan dashurinë...

Historia prekëse: Nëna u kujdes për djalin e saj me aftësi të kufizuara deri kur mbylli sytë në moshën 101-vjeçare

Historia e një nënë që kujdesej për djalin e saj, një person me aftësi të kufizuara, po bën xhiron e rrjetit. Meliah Md Diah u...

Mori një patate, e preu dhe ngjiti një copë të vogël në këmbë, do të befasoheni sapo ta dini arsyen

Patatja nuk është vetëm një ushqim i preferuar, por mund të na ndihmojë edhe në mënyrë terapeutike. Kështu ka ndodhur edhe në rastin e një vajze,...

Tregoi se i është rikthyer tu mori, Dafina Zeqiri i dërgon mesazhin prekës Adriana Matoshit

Aktorja dhe deputetja nga radhët e Lëvizjes Vetëvendosje, Adriana Matoshi, vetëm pak orë më parë njoftoi se i është rikthyer sërish tum ori në...