Home Roze Nusja e Sali Berishës e thotë troç: Marr 1000 deri në 2000...

Nusja e Sali Berishës e thotë troç: Marr 1000 deri në 2000 euro për foto


Inst agrami tashmë është kthyer si një pas aportë që i ka hapur shumë dy er Armina Mevlanit. Gjatë një inte rviste radi ofonike të dhënë së fun dmi për To p Al bania Radio, Armina Mevlani fo li mbi ekspe riencën e saj si një nga blo geret e para dhe më të ndje kura në vend por dhe jashtë.

‘Pan demia ka ndikuar poz itivisht në rrj etet soc iale pasi janë rritur bas hkëpunimet nisur nga rr itja e kërkesës për bler jet onl ine’– u shpreh Armina.

Sipas saj, puna e blog eres mund të konsi derohet si një pr ofesion i mirë filltë me kohë të plotë, duke qënë se shpe nzojnë kohë të gjatë në bërjen e një video, në komuni kimet me fan sat dhe sigurisht edhe pages at e marra.

- Advertisement -

E pyetur nga dre jtuesja e emis ionit se si funks ionon bashk ëpunimi i saj me mar ka të ndryshme të mod ës, ajo u shpreh se ku otat e pag esave shkojnë nga 1000 deri në 2000 mijë euro, por ka raste që mar rëveshja nuk përfsh in page sa c ash, por të mira mate riale ku ajo mund që të mbajë një prod ukt nga kom pania me të cilën bash këpunon.

“Mua vetë, unë perso nalisht nuk kam zgjedhur një brend që nuk më pël qen apo se përdor se s’dua të jetë gën jeshtër nga ana ime për një gjë që unë se përdor. Ndaj jam shumë sel ektive. Ndaj mënyra më e mirë për të qenë afër ndje kësve është të jesh sa më re ale. Më rrallë rekl amimi por më e vërtetë. Po ashtu në fillim ka qenë kler ing. Bëja sha re gjërat që përdo rja fr ee, më pas kur Ins tagrami u rrit, përshkak të Giv eaway, me Ip hone arrita që të rrisja një numër ndje kësish që janë të huaj. Me bre ndet jashtë kanë edhe dea l-era kle ringu. Shumë veshje, ato mi dërg ojnë unë i po stoj dhe përfshijnë kuot ën për mua. Ku ota është e ndryshme, marr 1 mijë, dy mijë euro që janë dër gesa kler ingu që unë i vesh në një pjesë mujo re të caktuar. Janë veshje që unë i zgjedh vetë.”-tha Armina.
- Advertisement -

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Must Read

Çudit nëna 34-vjeçare/ Pas rritjes së dy fëmijëve ushqen të dashurin me qumësht gjiri

Lana Michaels, nënë e dy fëmijëve i ka çuditur të gjithë me rrëfimin e saj. Sipas “The Sun”, ish-mësuesja thotë se ushqen me gji të...

Kur do të rikthehet në muzikë? Eni Koçi shuan kureshtjen e fansave

Eni Koçi ka disa muaj që nuk ka qenë aktive në muzikë. Projekti më i fundit i këngëtares së njohur është bashkëpunimi me Fisnikët,...

Ndjeni sikur nuk keni pikë fuqie? Arsyeja pse ndodh kjo

Ndiheni të lodhur, nuk keni pikë fuqie dhe keni një ndjesi përgjumjeje? Shpesh, lodhja mund të shkaktohet nga çështjet e lidhura me stilin e...

Në këtë mënyrë do të digjni kalori edhe në gjumë, ja se si të veproni

Kur flemë, trupi ynë pushon dhe rikthen nivelet e tij të energjisë. Megjithatë, gjumi është një gjendje aktive që ndikon si në mirëqenien fizike...

Del lista/ Ja kush janë të famshmit që planifikojnë të udhëtojnë në hapësirë

Dërgimi i njerëzve në hapësirë dikur dukej si një fantazi por kohët e fundit ka pasur zhvillime. Richard Branson dhe Jeff Bezos janë manjatët...